ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ И СЪДРУЖИЕ

ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ И СЪДРУЖИЕ

ул. Георги Бенковски 75
Панагюрище,
България
24.188593
42.504899
UserLikes
Име: ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ И СЪДРУЖИЕ
Адрес: Панагюрище, ул. Георги Бенковски 75
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.galvanopraktik.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Повърхностно обработване и нанасяне на покрития върху метали
Дейност:

Галванични и лакобояджийски покрития

Ключови думи: поцинковане, покалаяване, никелиране, химична оксидация на стомана, анодна оксидация на алуминий

За нас

СД ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ СЪДРУЖИЕ е производствено предприятие, създадено 1989г. с предмет на дейност: конструиране, изработка и монтаж на нестандартно оборудване на галванопокрития, разработка и внедряване на технологии за галванопокрития и извършване на защитни покрития.


Мисията на предприятието е предоставяне на висококачествени продукти и услуги на своите Клиенти в съответствие с нормите и изискванията за опазване на околната среда на Законодателството в България и страните членки на ЕС.


В съответствие със своята мисия СД ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ СЪДРУЖИЕ предлага на българския пазар следните услуги: поцинковане, покалаяване, никелиране, химична оксидация на стомана, анодна оксидация на алуминий, фосфатиране на стомана, фотохимично фрезоване.


Клиенти на предприятието са предимно фирми от отрасъла на машиностроенето и уредостроенето в България.


В процеса на галванично и лакобояджийско покритие се използват висококачествени фирмени продукти и добавки, които сами по себе си гарантират качество на покритието и дълъг период на използване на детайлите. В много от случаите това е и основното конкурентно предимство на СД ГАЛВАНОПРАКТИК - ПЕТРОВ СЪДРУЖИЕ пред останалите производители от този бранш.


Ефектът от качеството на предлаганите продукти/услуги се мултиплицира при използването им за производство на други продукти от отрасъла на машиностроенето и уредостроенето, ето защо цената не е водещ фактор и съществено условие за възлагане на поръчката от страна на индустриалните производители. Организацията извършва доставките си според договореностите си с клиента, но разполага и със собствен транспорт.

 

Открийте ни в Google+